Categories
ไม่มีหมวดหมู่

Електричен убиец против комарци, најголем убиец против комарци 2022 година

Почеток На Кариера Pramong2000

ЛОГИРАЈ СЕ

ШТО БАРАШ?

1

Електричен убиец против комарци, најголем убиец против комарци 2022 година

Електричен убиец против комарци, најголем убиец против комарци 2022 година

1.690,00Колку:ДОДАДИ ГО ВО КОШНИЧКАДОДАДЕТЕ ВО СПИСОКОТ СО ЖЕЛБИИзвести Ме

ККУ:

Продавач:здравост

Тип на производ:здравост

Ознаки:линија на ID: 0926792710,елиминатор,електричен елиминатор,електричен убиец на комарци,фидер за комарци,Многу фаќачи на комарци,Пријателски фаќач на комарци,Задно осветлување Фаќач на комарци,електричен фаќач на комарци,стапица за комарци,стапица за електрични комарци,Пријателска стапица за електрични комарци,стапица за инсекти,морон за комарци,многу пијавки од комарци,пријателски морон за комарци,Екстрактор за комарци за осветлување,убиец на комарци

Колекции:Ен Ме Про,здравост

 • Сподели:

 Тајланд бесплатна испорака Превозот во странство е многу ефтин.ОПИСПРЕГЛЕД ()ОПИС

✅Може да се користи и за виси систем и за систем за полнење вода✅


Моќ 30 вати / напон 220 волти✅


Може да се користи во области до 150 квадратни метри.✅


Може да се користи и внатре и надвор од зградата✅


Големина Ширина x Должина x Висина: 18x18x36 см. Тежина 1,6 кг. *** Гаранција 1 година со приложена гарантна картичка.

Замката за комарци 2in1 може да се користи како обесени мрежни вреќи и табли за вода. Ова го прави погоден за употреба и во затворен и во отворен простор. како што се фарми за животни, ресторани во фармата за градини, нема проблем со комарците да се мачат
систем на машината Машината работи најдобро ноќе. Функцијата е да се вклучи во нормалните електрични приклучоци за домаќинство. На машината, ќе има црна ламба за спасување за да ги намами комарците. После тоа, ќе има силен вентилатор за вшмукување за да ги цица комарците во мрежната торба или во послужавник за вода што ги сместивме. Комарците нема да можат да летаат надвор .


Систем за црно светло пријателски настроен кон луѓето и животните
Другите системи не се сертифицирани за животната средина.
Системот за позадинско осветлување е најеколошки.
Што ќе добиете: – Тело – 2 сијалици од црно светло – Послужавник за вода – Нето торба – Гарантна картичка (1 година) • Пријателска стапица за електрични комарци
 • пријателски морон за комарци
 • Пријателски фаќач на комарци
 • Многу фаќачи на комарци
 • Задно осветлување Фаќач на комарци
 • електричен фаќач на комарци
 • Екстрактор за комарци за осветлување
 • убиец на комарци
 • многу пијавки од комарци
 • морон за комарци
 • стапица за инсекти
 • стапица за електрични комарци
 • стапица за комарци
 • фидер за комарци
 • електричен убиец на комарци
 • електричен елиминатор
 • елиминатор
 • линија на ID: 0926792710
 • линија на ID: 0926792710
 • електричен убиец на комарци
 • електричен елиминатор
 • елиминатор
 • убиец на комарци
 • фидер за комарци
 • многу пијавки од комарци
 • стапица за инсекти
 • стапица за електрични комарци
 • стапица за комарци
 • морон за комарци

Можно е и ова да ти се допаѓа

Соларна камера. Бесплатна испорака. 1 година гаранција. Здравствена состојба
Гарантирано Бесплатно Испорака На ЦЦТВ Соларни Ќелии …

1.980,00 ฿ 2.800,00

најдобар прочистувач на воздухот 2022 година здравје
Најдобар Прочистувач На Воздухот 2022 Година Здравје

590,00 ฿ – 1,499,00

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น